SOPIMUSEHDOT JA MAKSAMINEN

 

TILAUS VERKOSSA

Verkkopalvelussamme voit koota haluamasi kokonaisuuden hautausalan tuotteistamme ja palveluistamme ja lähettää tilauksen sivun kautta. Tarvitset arkun ja/tai uurnan lisäksi pukimet sekä kuljetuksen. Mahdollisessa tuhkauksessa valitse lisäksi myös kuljetus tuhkaukseen.

TILAUS SOITTAMALLA TAI LIIKKEESSÄMME

Voit soittaa päivystysnumeroomme 050 5022 044 ja tehdä tilauksen myös puhelimitse. Voit myös vierailla liikkeessämme osoitteessa Näsilinnankatu 15, 33210 Tampere. Palvelemme ma-pe 9-16.30 tai sopimuksen mukaan.

TILAUSVAHVISTUS

Kun teet tilauksen verkossa, saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. Vastaanotettuamme tilauksen, otamme teihin yhteyttä puhelimitse ja käymme yhdessä tilaukseen liittyvät asiat läpi. Olemme puhelimitse tavoitettavissa kaikkeen tilaukseen liittyen tilaushetkestä hautaukseen asti.

MAKSAMINEN VERKOSSA

Vastaanotat laskun kun tuotteet ja palvelut on tilattu verkkopalvelussamme. Seurakunta ja krematorio lähettävät omat laskunsa, jotka liittyvät hautaamiseen ja/tai tuhkaamiseen. Voit valita laskun tai tilaukselle osamaksusopimuksen 3 kk, 6 kk, 12 kk tai 24 kk maksuajalla.

KULJETUS

Saatuamme tilauksen, käymme kuljetukseen liittyvät asiat läpi.

KLARNA LASKU

Verkkopalvelussamme voit valita maksutavaksi laskun tai osamaksusopimuksen.
Kun valitset maksutavaksi Klarna-laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.
Maksuaika on 14 vuorokautta. Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan hautauspalvelulle, ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Jos maksu myöhästyy, Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Yleiset luottosopimusehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot