TÄYDEN PALVELUN HAUTAUSTOIMISTO

AMMATTITAITOISTA HAUTAUSPALVELUA 30 VUODEN KOKEMUKSELLA

Jo yli 30 vuoden ajan olemme auttaneet hautauspalveluillamme läheisen poismenon kohdatessa. Olemme halunneet taata mahdollisimman helpon tavan toimia suurenkin surun keskellä. Aina ei ole helppoa kohdata hautauspalvelujen merkeissä kasvotusten. Siksi olemmekin laajentaneet palveluitamme myös verkon puolelle, ja kehittäneet ensimmäisenä hautaustoimistona Suomessa verkkokaupan hautauspalveluille. Näin pysymme myös nykyaikaisen jatkuvan ja muuttuvan kehityksen mukana sekä pystymme vielä paremmin vastaamaan teidän tarpeisiinne ja toiveisiinne.

Pyrimme verkkokaupallamme myös helpottamaan asiointianne hautausjärjestelyiden kanssa. Verkkoympäristössä teistä jokainen voi omassa rauhassa tutustua tuotteisiimme ja palveluihimme sekä tehdä ostoksia, kun valinnat on tehty. Teidän tarvitsee vain valita sopivat tuotteet sekä kuljetus- ja hautauspalvelu ja siirtää ne lopuksi ostoskoriin ja tehdä tilaus. Me jatkamme puolestasi asian hoitoa tilauksen jälkeen. Verkkokauppamme on lisäpalvelu asiakkaillemme ja palvelee teitä vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Autamme mielellämme myös puhelimitse sekä henkilökohtaisesti liikkeessämme.

Z

ARKUT JA UURNAT

Laadukkaat arkut ja uurnat useamman valmistajan mallistosta. Tutustu palvelupaketteihimme tai valitse alla olevista kuvastoista läheisellesi sopiva malli.

Z

HAUTAJAISET JA HAUTAUKSEN JÄRJESTÄMINEN

Hoidamme kaikki hautaukseen liittyvät aikojen varaukset. Emme veloita aikojen varaamisesta erillistä palvelu- tai toimistomaksuja. Huolehdimme hautausluvat seurakuntiin ja sovimme vainajan kuljetukseen liittyvät järjestelyt esimerkiksi sairaalan kanssa.

Z

ARKUN KANTAJAT

Halutessanne järjestämme kantajat siunaustilaisuuteen. Teemme yhteistyötä Lions Club Amurin kanssa, kantajien hinta on 30€/ kantaja. Lions Club ohjaa saamansa maksut hyväntekeväisyyteen. Arkkua tarvitaan kantamaan aina kuusi kantajaa. Naisetkin voivat toimia arkun kantajina.

Z

KUKAT JA SURUSIDONTA

Kauttamme saatte kauniit ja ammattitaidolla tehdyt arkunkoristeet,surukimput ja kukkalaitteet. Keskihintainen koriste arkulle on noin 100€. Kimput alkaen 20€ ja kukkalaitteet alkaen noin 75€. Toimitamme kukat valmiiksi siunaus paikalle.

Z

VAINAJAN KULJETUS JA PUKEMINEN

Suoritamme kaikenlaiset vainajien kuljetukset ammattitaidolla, läheistänne kunnioittaen. Vainaja voidaan pukea kauttamme saataviin tarkoitukseen suunniteltuihin pukimiin.Usein puemme vainajan myös hänen omiin vaatteisiinsa, esimerkiksi tummaan pukuun.

Z

KUOLINILMOITUKSET

Suunnittelemme ja välitämme kuolinilmoitukset eri lehtiin.

Kuolinilmoitukset sivustolle voimme suunnitella maksuttoman ilmoituksen internettiin.

Aamulehden kuolinilmoitukset, mallit ja ohjeet.

Z

PERUNKIRJOITUKSET

Kaikenlaiset perunkirjoitukset hoidamme ammattitaidolla ja toimitamme perukirjan verotoimistoon. Hinta 470€.
Palveluihimme kuuluu myös kuolinpesän asunnon myynti ja siinä opastaminen.

Z

MUISTOTILAISUUDEN TARJOILU JA OHJELMA

Järjestämme esiintyjät siunaustilaisuuteen ja välitämme muistotilaisuuden tarjoilut ammattilaisille.

Z

HAUTAJAIS VALOKUVAUKSET

Halutessanne järjestämme kantajat siunaustilaisuuteen. Teemme yhteistyötä Lions Club Amurin kanssa, kantajien hinta on 30€/ kantaja. Lions Club ohjaa saamansa maksut hyväntekeväisyyteen. Arkkua tarvitaan kantamaan aina kuusi kantajaa. Naisetkin voivat toimia arkun kantajina.

HAUTAUSPALVELUMME PÄÄTOIMIALUE ON TAMPERE JA PIRKANMAA

Hautaustoimisto palvelut toimitamme Tampereen lisäksi myös muille paikkakunnille: Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala, Kangasala, Valkeakoski, Lempäälä, Orivesi ja Pälkäne

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI NIIN OTAN TEIHIN YHTEYTTÄ!

15 + 8 =